+45 40 78 10 75
Time Solution
 
TIME SOLUTION SCANDINAVIA er en rådgivende og værdiskabende konsulent virksomhed, som succesfuldt har rådgivet og assisteret virksomheder i Danmark med at opnå bedre driftsøkonomi med fokus på den optimale løsning.
 
Hos TIME SOLUTION SCANDINAVIA lægger vi vægt på langvarige og gensidige kunderelationer. Uanset om der er tale om en mindre virksomhed eller en bestyrelse i en stor virksomhed, skal vore kunder behandles professionelt og med respekt for deres individuelle behov. Derfor har vi også gjort det til en central målsætning, at sikre at vore ydelser samt medarbejdere er tilgængelige for vore kunder gennem forskellige kanaler - eksempelvis internetløsninger, telefonservices, møder, kundetilpassede rapporter. På den måde kan vi bedst imødekomme vore kunders mangfoldige behov.

Omdrejningspunktet i vore ydelser leveres af vore dygtige beregnere og rådgivere, der skaber omgående målbare resultater for vore kunder.Ved at anvise markedes bedste virksomheder og underleverandører til virksomhedens produktion og leverandører til virksomhedens drift, skaber vi en bedre bundlinje hos vore kunder. 

 
Vi har et tæt og nært konfidentielt samarbejde med landsdækkende og lokale aktører. Vi kender deres kernekompetencer, vi ved hvem der er deres primære målgrupper. Sagt på en anden måde - vi ved hvilke leverandører der leverer den bedste og billigste ydelse præcis til jeres behov. 

 
Med et samarbejde med TIME SOLUTION SCANDINAVIA er vore kunder derfor sikret ekspertise og ekspertviden. Medarbejderne kan fokusere på deres primære arbejdsopgaver, og de skal ikke bruge tid og ressourcer på at forhandle ydelser og løsninger, de ikke har detaljeret viden om.

Vi skaber omgående besparelser for vore kunder.

Vores forretningsmodel er enkel og attraktiv. Vi afholder alle omkostninger til arbejdet, og vi får en andel af besparelsen vi skaber, kunden beholder den største del. Der er ingen omkostninger for vore kunder som kun kan profitere af samarbejdet. 

 
Vi håndterer hele processen for kunden hurtigt og effektivt, og kunden får de første besparelser inden for 2 til 4 uger efter indgåelse af aftale mellem TIME SOLUTION SCANDINAVIA og kunden.