+45 40 78 10 75
Energioptimering

Spar penge, og frem den grønne omstilling med LED, Flow Wind, Solceller, Varmepumper samt øvrige energibesparende tiltag.

For at indlede processen for jeres energibesparende og miljøvenlige løsninger, holder vi et indledende møde. På dette møde vurderer vi ud fra jeres input hvilken løsning der passer bedst til virksomheden. Vi vil sammen vurdere muligheden for LED belysning. Når vi har vurderet disse ting, vil vi udarbejde en samlet løsning der tager udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov. Da vi har flere forskellige produkter både inden for lys, sol og vind, vil vi derfor kunne finde den løsning, der både er mest rentabel, og givende for virksomheden. Vi udregner den besparelse du kan forvente med den nye løsning baseret på dine eksisterende omkostninger. Vi tager selvfølgelig hensyn til udgifterne til elektricitet, installation og produkterne. Her får du et overskueligt bud på hvornår din investering har tjent sig selv hjem igen, og du kan se hvilket CO2 aftryk du afgiver med den nye løsning.


Efter udregningen vil virksomheden modtage et tilbud fra os. Tilbuddet indeholder de komplette udregninger af energi- og CO2-besparelser, al teknisk dokumentation inklusiv garantibeskrivelser/service og en specifik betalingsordning på projektet. Vi fremlægger tilbuddene ved et personligt møde, hvor vi desuden har tid til at besvare eventuelle spørgsmål. Virksomheden modtager alle tilbud uden omkostninger. Såfremt tilbuddet accepteres vil vi efter nærmere aftale installere løsningen. Vi udarbejder yderligere en plan over projektet, hvor alle detaljer omkring installation mv. fremgår.
Efter installationen er den nye løsning funktionsdygtig, og du kan have glæde af den store energibesparelse og det kraftigt reducerede CO2-aftryk. Vi sikrer fuld service i aftaleperioden.
Forskellig fra produkt til produkt.