+45 40 78 10 75
Job hos Time Solution

Key account manager

Key account manager: Lønniveau Kr. 50.000 + pr. måned 

Jobbeskrivelse

Med base på din bopæl og med reference til regions direktøren, får du en central rolle i udbygningen af virksomhedens kundekreds. Du vil få til opgave at opsøge potentielle kunder i dit område og sælge vore ydelser til dem. Betalingen til os kommer af de besparelser som vi skaber for kunden. Kunden har ingen risiko og kan kun profitere af samarbejdet. Det er en ren win-win situation for kunden, og derfor vil de gerne benytte sig af vore ydelser. Du skal udvise engagement overfor kunderne og yde en høj service, samt kunne give individuel rådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Du er udelukkende rådgiver for kunden og dine opgaver omfatter ikke arbejde med leverandørsiden. Der tilbydes en topgage baseret på dine resultater.

Fagligprofil

Du har en salgsmæssig baggrund og succesrig erfaring med salg. Du har flair for tal og er bekendt med driftsøkonomi. Du har stor erfaring med opsøgende salgsarbejde og udadvendte aktiviteter. Du kan også mestre den rådgivende rolle, det er vigtigt at følge kunden gennem hele processen fra første møde til implementering af nye løsninger hos kunden. Det betyder, at du også skal være vedholdende og følge op på eget salg, også efter kunden har skrevet under på en aftale.

Personligprofil

Du er en energisk og en god samarbejdspartner, som er engageret i de fælles udfordringer og opgaver der samlet skal løses. Du arbejder ud fra overbevisning om, at ærlighed og godt humør er en nødvendig forudsætning for at lykkes som rådgiver og sælger. Du brænder for at gøre forretninger med kunderne, og bliver motiveret af de gode resultater. Du har en naturlig gennemslagskraft, og kan med din uformelle facon skabe en god energi omkring dig. Du har en højt udviklet empatisk evne og kan virkelig sætte dig i kundens sted. Du er en robust natur, der trives med stor selvstændighed. Du er tillidsvækkende og overbevisende i din tilgang til tingende.

Vi tilbyder

Et selvstændigt og udadvendt job i en succesfuld virksomhed med spændende vækstambitioner og med interessante karrieremuligheder. En hektisk og udfordrende hverdag i tæt kontakt med dine kollegaer. Stillingen giver gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Aflønning

Du tilknyttes på freelancebasis, og du aflønnes på ren provision, hvor du får en væsentlig del af omsætningen fra dine kunder. Der tilbydes en topgage, og der er intet loft for din indtjening.

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV sendes til job@time-solution.dk med angivelse af Key account manager som emne samt geografisk område. ( København, Sjælland, Jylland, Fyn ) Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.